Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter

Katica tanya Kardosfa Szentkúti kunyhó Öko-Bükkösd Kft. Tekeresi Lovaspanzió Ökocsiga

Keresés

Hírlevél feliratkozás

Videók

 
 

tovább »

Belépés

« vissza

/ 69

 

Nyári táborok 

 

A Dél-Dunántúlon számtalan nyári tábor vár Rád!
Itt összegyűjtöttük Neked a legjobb nyári táborokat! Megannyi nyári gyerektábor közül válogathatsz: napközis tábor Pécs és Kaposvár közelében, erdei tábor, kézműves tábor, felfedező tábor, aktív tábor a Mecsekben, ökotábor és horgásztábor Orfűn. Kihagyhatatlan élmény egy nyári tábor, gyere a Dél-Dunántúlra nyaralni!

Megérkeztek a 2017-es nyári tábor ajánlataink!

Nézd meg, milyen táborokat kínálunk 2017-ben!

 

 

Nézd meg, milyen táborokat kínáltuk eddig - hasonlókra számíthatsz a továbbiakban is!

A táborokról általában:

Napközis tábor a Katica Tanyán! 

Nyáron is szeretettel vár minden óvodást és kisiskolást a Katica Tanya napközis tábora, amelyet igény szerint öt napos turnusokban szerveznek. Kaposvári indulással és érkezéssel, változatos szabadtéri és műhelyprogramokat biztosítanak a jelentkezőknek.

Témák a napközis táborban: kézműves foglalkozás, hagyományőrző foglalkozás, lovas programok, lovagvár, tavi attrakciók, erdei drótkötélpálya. A fennmaradó szabadidőben állatsimogatás és -gondozás, gokartozás és csúszdázás vár mindenkit!

Napközis tábor a Katica TanyánNapközis tábor a Katica Tanyán Batikolás

Ellátásként tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak a gyerekek, valamint limonádét, hogy a nagy melegben is meglegyen a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel.

Jelentkezni lehet név, életkor és elérhetőség megadásával:

-         személyesen a Katica Tanya Élményközpontban,

-         a 30/411-6002-es telefonszámon, vagy

-         az info@katicatanya.hu címen.

 A jelentkezések visszaigazolása, a részletes program, tudnivalók ismertetése és a részvételi díj első felének befizetése a napközis tábor megkezdése előtt egy héttel személyesen történik.

További részletek a jelentkezések beérkezését követően!

Katica Tanya - Az élmények hazája - www. katicatanya.hu

 

Nyári táborok a Mecsekerdő Zrt. szervezésében

Nyári táborok Sasréten - Kikerics Erdészeti Erdei Iskola

Természetfotó és élmény tábor

A természetfotó és élmény táborba 7-14 éves gyerekeket várnak.

A tábor ideje alatt a gyerekek elméleti és gyakorlati oktatás során alapjaiban megismerkedhetnek az analóg- és digitális fényképezőgéppel, a túrák során meg is ismerik, bejárják, amit lencsevégre kapnak. Kisvasutazás és Mecsextrém parkos program egészíti ki a tábor programját.

Kis Vuk felfedező tábor 

A Kis Vuk nyári felfedező táborba 7-14 éves lányokat és fiúkat várnak.

A résztvevők erdőt-rétet bebarangolva találkozhatnak a zselici táj sokszínű, védelemre méltó állat- és növényvilágával. A felfedezés részét képezi a csillagtúra, terepi kutatások, terepi játékok, gyógynövényismeret, éjszakai vadles, kisvasutazás, a környező települések nevezetességeinek megismerése, kézműves foglalkozások. A tábor programjában szerepel a Mecsextrém Park is.

„Erdőkerülők" tábora

kikerics erdei tábor A táborral az a cél, hogy bemutassák a természet szépségeit sérült embereknek. Erdei túrák, kisvasutazás, falusi múzeumlátogatások, állatok simogatása Bőszénfán, vadállatok etetése, természetismereti játékok az erdőben, önfeledt kikapcsolódás a Mecsextrém Parkban.

Az 5 napos tábor részvételi díja: 27.500 Ft/fő, amely tartalmazza a szállást, a napi négyszeri étkezést, a kézműves alapanyagok és a programok, kirándulások díját. 

Testvérek együttes jelentkezésekor a második gyermek részvételi díja: 22.000 Ft/fő.

A jelentkezési lap letölthető: www.mecsekerdo.hu

Információ: Pappné Németh Tünde erdei iskolavezető (táborvezető):  30/6630-997, 73/354-251

E-mail: nemeth.tunde@mecsekerdo.hu

Jelentkezés: nemeth.tunde@mecsekerdo.hu

www.mecsekerdo.hu

 

Nyári táborok Sás-völgyben - Mókus Suli Erdészeti Erdei Iskola és Erdő Háza 2014

Magonctábor

A Magonctábort elsősorban azoknak a 6-10 éves gyerekeknek ajánljuk, akik szívesen barangolnak velünk erdőn, mezőn és ismerik meg az erdő növényeit, állatait és a közeli patak lakóit. A tábor kalandparkos napján a Mecsextrém Parkban a Magoncok erejük mellett kitartásukat és ügyességüket is próbára tehetik.

Gyalogcincér tábor 

A "Gyalogcincér táborba" a természetet felfedezni vágyó nagyobb gyerekeket várjuk. Akik szeretnek hegyen, völgyön gyalogolni, az erdő növény és állatvilágával megismerkedni, a pataklakókat felfedezni, esti és hajnali vadlesre menni, azok ne hagyják ki azt a nyári gyerektábort! A táborlakók megismerhetik a turistatérkép és a tájoló használatát, és néhány túlélési technikát. Az utolsó napon a gyerekek a Mecsextrém Parkban erejük mellett felmérhetik kitartásukat és ügyességüket.

Fűben, fában tábor 

Ebbe a nyári táborba az alkotni vágyó, kreatív, természetet megismerni és a különböző kézműves technikákat elsajátítani akaró gyerekeket várjuk. A táborban felfedezzük a gyerekkel a környék növény- és állat lakóit, megismerkedünk a természet adta anyagokkal és kreatív felhasználásukkal. A tábor programjában szerepel a Mecsextrém Park meglátogatása is.

Természetfotós tábor

Természetfotós táborunkba olyan 10-14 év közötti fiatalokat várunk, akik a természet felfedezése és megismerése mellett saját fényképezőgépükkel szeretnék megörökíteni az átélt és megtapasztalt pillanatokat. Az ötödik napon a Mecsextrém Parkban mérhetik fel kitartásukat, rátermettségüket a gyerekek.

Sulira hangoló játéktábor

Nyári játéktáborunkba sok szeretettel várunk minden játszani szerető gyereket. Ezzel a játéktáborunkkal búcsúztatjuk a nyarat és segítünk ráhangolódni a gyerekeknek a közelgő iskolakezdésre. A nyár végi játéktábor utolsó napján a Mecsextrém Parkban erejüket és kitartásukat is próbára tehetik a táborlakók.

Az 5 napos táboraink részvételi díja 27.500 Ft, mely tartalmazza a szállást, a napi négyszeri étkezést, a kézműves alapanyagokat, a Mecsextrém Park belépőjegyét és az egyéb programok díját.

Testvérek jelentkezésekor a második gyermek részvételi díja 22 000 Ft.

A táborral kapcsolatos információk kérhetők: Adorján Rita erdei iskola vezető: 30/6630-940, Scheitler Adrienn erdei iskola oktató: 30/6630-924

Jelentkezés: adorjan.rita@mecsekerdo.hu vagy scheitler.adrienn@mecsekerdo.hu

www.mecsekerdo.hu

 

Mecsextrém Park napközis táborok

Helyszín: Mecsextrém Park

A napközis tábor létszáma: 15 fős csoportok (nagyobb létszám esetén több csoportot is indítunk, korcsoport szerinti bontásban)

Étkezés: napi 2x (meleg ebéd és hideg uzsonna), igény szerint büfé van a parkban.

Mecsextrém napközis tábor6-14 éves korú gyerekeket várunk a napközis táborba, akik az öt napos tábor ideje alatt versenyeken, tudáspróbákon mérhetik össze ügyességüket. A környék erdeibe kirándulást szervezünk, de a tábori program része kincskeresés, kézműves foglalkozások és strandolás is. Természetesen a gyerekek a Mecsextrém Park játékait is birtokba vehetik. 

A napközis táborban a programokat képzett animátorok vezetik, a táboros csoport mindig csapatként játszik a Park területén, külön felügyelettel. 

Információ: 72/515-927 vagy 72/244-440

Jelentkezés: turizmus@mecsekerdo.hu

További információ a parkról: www.mecsextrem.hu

 

Mecseki Aktív Tábor

Ha kalandra vágyó fiatal vagy, akit érdekel a természet és a barlangok világ, akkor gyere és táborozz velünk! Orfűn, az erdő szélén lévő Mecsek Házában - ami barlangturisztikai központ - szervezzük nyári aktív táborunkat.

Mecsek Háza aktív táborProgramjaink közt szerepel: az Abaligeti-barlang és Denevér múzeum meglátogatása, felszíni túrák a Mecsekben, strandolás, csillagles, overallos barlangi kalandtúra a Trió-barlangba, GPS-es kincskeresés, éjszakai túra, rekeszépítés és még sok érdekesség!

A mecseki aktív tábor ára: 33. 990 Ft (a díj tartalmazza a szállást, napi háromszori étkezést és a programok költségét)

Érdeklődni és jelentkezni lehet az info@mecsekhaza.hu -n és +36 20 380 20 64-es telefonszámon.

Információ: www.mecsekhaza.hu

Mecsek Háza - Kalandok föld alatt és felett!

7677 Orfű, Barlangkutató u. 1.

 

Táborok az Orfű-Tekeres Ifjúsági Szállás szervezésében:

Haramia gyermektábor: Több, mint élmény.....Kihívás!

Ha unod már a megszokott kézműves-, sport-, és kalandtáborokat! Ha szeretnél hasznos, de szórakoztató dolgokat tanulni! Ha kíváncsi vagy milyen is egy igazi haramia élete..... akkor gyere el az orfűi haramia gyermektáborba !

Az itt töltött egy hét alatt lehetőséged lesz megismerkedni nagyapáink régmúlt játékaival, segíthetsz kemencében sült ételek elkészítésében, megtanulhatod mire jó a térkép, hogyan tájékozódj az erdőben,megrendezzük az első a „haralimpiát",egy kincskereső kerékpártúrára a mecsekben, meglátogatni a Trió barlangot, ahol overallos föld alatti kalandtúrában lesz részünk, kipróbálni az orfűi aquapark élménycsúszdáit.

A nyári tábor 6 nap 5 éjszaka időtartamú, a részvételi díj magában foglalja: szállást az Orfű-Tekeres Ifjúsági Szálláson,  napi 3x étkezést, 24 órás orvosi és kísérői felügyeletet, szabadidős programok belépődíjait, a kerékpártúrához kerékpár kölcsönzést, a föld alatti túrához szükséges felszerelést, a szakvezetés díját, a táborozásról készített fotóalbumot, a „HARALIMPIÁN" megszerezhető érmet és sapkát.

Utazás egyénileg. Egy iskolából, illetve egy településről érkező csoportos megrendelésnél az utazást megszervezzük.

A szállás címe: Orfű-Tekeres Ifjúsági Szállás és Családi Panzió 7677 Orfű,Petőfi u.6.

A szállásról a www.orfu-diakszallas.hu weboldalon informálódhatsz!

Információ és jelentkezés:  Szabó Krisztina, telefon: 30/411-5652, 72/534-969, E-mail:tekeres@tekeres.t-online.hu

 

Mazsola főzőiskola gyerekeknek

Szeretnél főzni, de otthon nem engedik? Szeretnél sütni, de anyukád sem tud igazán?

NE LÉGY MAZSOLA, PRÓBÁLD KI A FŐZŐISKOLÁNKAT!

Hasznosan szeretnéd eltölteni a nyarat? Akkor jelentkezz főzőiskolánkban, ahol 6-10 és 8-14 éves korosztálynak mutatjuk meg a sütés-főzés alapjait.

Hogyan is telik nálunk a szünidő? Reggel magunk készítjük el a reggelinket, illetve délelőtt megfőzzük közös ebédünket, minden nap más nemzet konyhájával ismerkedve. Közben beszélgetünk, ismerkedünk a fűszernövényekkel, különleges alapanyagokkal, más nemzetek étkezési sajátosságaival. Ebéd után játékos vetélkedő keretében ismerkedünk meg a gasztronómiával, közben desszerteket és üdítőket készítünk.Ha a sok munkában elfáradtunk, akkor lesz idő kirándulásra, sportolásra és strandolásra is. 

Főzőtanfolyamunk során alaposabb tudásra tehetsz szert, hiszen Séfünk segítségével megtanulhatod a főzés alapjait, a konyhai eszközök használatát, megismerkedhetsz az alapanyagok változatosságával és mindezt úgy, hogy közben jól érzed magad! 

Sőt Kis Mazsoláink a héten megtanulják, hogyan kell egy kültéri kemencében finom ételeket készíteni.

A nyári tábor végeztével mindenki ajándékot kap: a Mazsola főzőiskola egyenruháját-kötényt és séfsapkát ,valamint a tábor során megfőzött ételek receptgyűjteményét, illetve egy diplomát vehetsz át, mely bizonyítja, hogy elvégezted a tanfolyamunkat.

A tábor 6 nap 5 éjszaka időtartamú, a részvételi díj magában foglalja: szállás 4-6 ágyas, fürdőszobás szobákban,  napi 5x étkezést, orvosi és kísérői felügyeletet, szakképzett oktatók biztosítása a főzésekhez, egyenruha  (kötény,séfsapka), szabadidős programok belépődíjait, Mazsola főzőiskola receptgyűjteményét, a táborozásról készített fotóalbumot, a Mazsola főzőiskola diplomáját. 

Utazás egyénileg. 

A szállás címe: Orfű-Tekeres Ifjúsági Szállás és Családi Panzió 7677 Orfű,Petőfi u.6.

A szállásról a www.orfu-diakszallas.hu weboldalon informálódhatsz!

Információ és jelentkezés: 

Szabó Krisztina 30/411-5652, 72/534-969

E-mail: tekeres@tekeres.t-online.hu

 

Rosszcsonti Horgásztábor Gyerekeknek!

Ha nagy Ho-ho-ho-horgász akarsz lenni, és imádod a botodat lógatni...........,

Gyere velünk nyáron, nagyokat horgászni...

A nyári horgásztábor egyedülálló lehetőség hogy tanulj a nagyoktól, Lőrincz László profi horgásztól a Dél-Dunántúl egyik legjelentősebb horgászparadicsomában, mely az Orfűi tavaknál található.

Egy kis ízelítő a horgásztábor programjából:

Horgász alapok megismerése (botválasztás,kötések,.......)
Pergetés elsajátítása,
Egy kis elmélet: halfajok az orfűi tavakban,
Horgász Etika megismerése és alkalmazása a gyakorlatban,
Etető anyagok készítése,
Éjszakai horgászat,
Halászlé főzés,
Sportolás (foci, darts, kosárlabda, ping-pong),
Kirándulás a kovácsszénájai és abaligeti horgásztavakhoz, 
Fürdés, strandolás,
Játékos vetélkedők, csalafinta feladatok................

A horgásztábor zárásaként horgászverseny rendezünk, ahol minden gyerek díjazásban részesül.

Szükséges felszerelés: Saját peca felszerelésed, hálózsák, horgász napló, gumicsizma, esőköpeny, kullancs riasztó, elemlámpa,

Amit adunk: Profi horgász szakavatott vezetése és pedagógus felügyelete, Horgász napijegy,Horgász diploma, Legnagyobb fogásod megörökítése,Kényelmes tiszta szállás, Házias és kiadós ellátás

Utazás egyénileg. 

A szállás címe: Orfű-Tekeres Ifjúsági Szállás és Családi Panzió 7677 Orfű, Petőfi u.6.

A szállásról a www.orfu-diakszallas.hu weboldalon informálódhatsz!

Információ és jelentkezés: 

Szabó Krisztina  telefonon:   30/411-5652, 72/534-969

E-mail: tekeres@tekeres.t-online.hu

 

Zöldike ökotábor Orfűn

Szeretnéd megismerni kimerült Földünk panaszait, praktikákat ellesni a megmentésére?  Ha igazán „zöldnek" érzed magad, és szeretnél egy egészséges hetet környezetbarátokkal tölteni, csatlakozz a Zöldike Ökotábor csapatához!

A nyár végi zöld táborban töltött hét alatt lehetőséged lesz: megismerni a szelektív hulladékgyűjtés minden fortélyát, az újrahasznosítás lehetőségeit, próbára tenni magad, mennyire vagy környezetbarát egy ZöldPróba alkalmával, ajándéktárgyakat készíteni természetes anyagokból, saját papírt gyártani, játékot készíteni hulladékból, környezetkímélő praktikákat elsajátítani, felderíteni a környék élővilágát, sokat mozogni, biciklizni, egészséges ételeket készíteni, és enni

A nyári ökotábor 5 nap 4 éjszaka időtartamú, részvételi díja 25 500 Ft/fő, mely magában foglalja: szállást 4-6 ágyas, fürdőszobás szobákban, napi 3x étkezés, orvosi és kísérői felügyeletet, szakképzett pedagógusok biztosítását a programokhoz, biciklikölcsönzés díját, kirándulás utazási költségét, saját díszítésű pólót és vászontáskát, kézműves foglalkozások alapanyagait, ZÖLDIKE Ökotábor diplomáját

A programok lebonyolításában a Ökováros-Ökorégió Alapítvány profi szakemberei közreműködnek.

Utazás egyénileg. Egy iskolából érkező csoportos megrendelésnél az utazást megszervezzük.

A szállás címe: Orfű-Tekeres Ifjúsági Szállás és Családi Panzió 7677 Orfű, Petőfi u.6.

A szállásról a www.orfu-diakszallas.hu weboldalon informálódhatsz!

Információ és jelentkezés: Szabó Krisztina      

telefonon: 30/411-5652, 72/534-969 vagy a tekeres@tekeres.t-online.hu e-mail címen.

nyári táborok 2014

 

NYÁRI TÁBOROK A SZIÁGYI ERDÉSZETI ERDEI ISKOLÁBAN

Nimródia Vadásztábor - Nyári tábor a Sziágyi Erdészeti Erdei Iskolában

VadásztáborA vadásztáborban töltött napok során a gyerekek megismerkedhetnek az erdő növény- és állatvilágával, betekintést nyernek az erdő- és vadgazdálkodás mindennapi teendőibe és ezek fontosságáról is ismereteket szerznek. Az oktató-nevelő programokon kívül lehetőség nyílik természetesen a szórakozásra is (számháború, kézműves foglalkozás, sportvetélkedő, fejtörők).

A vadásztábor programjai, témái: az erdőben előforduló vadak megismerése, vadbecslés, vadászetikett, vadászati módok, tiltott vadászatok, vadászidények, mikor merre lőhetünk?, vadászhimnusz, vadaspark, vadászati múzeum, bivalyok, „betyárkodás", betyárvilág eszközének kipróbálása a karikás ostortól a betyárfokosig, karikás ostor és fokos, szabja,kelevéz, forgatás, vadászati fegyverek bemutatása (sörétes, golyós lőfegyverek) légpuskával célba lövés.

Nyári táborunkban rengeteg játék és kirándulás vár Rád!

Napi ötszöri étkezéssel várunk titeket a nyári gyermektáborban!

A tábor ára 17.500 Ft/fő

Érd.: Mihály Betta, erdei iskola vezető és turisztikai ágazatvezető

Tel: 06-30/901-86-20

E-mail: mihaly.bernadett@sefag.hu

www.sziagyisuli.hu

 

Nyári tábor Sziágyi Erdészeti Erdei Iskolában - minden, ami erdő, természet, kaland

Nyári tábor 7-12 éves gyerekeknek: felfedező gyalogos- és kerékpáros túrák, kirándulások az erdei iskolát körülvevő tanösvényeken. Kézműves foglalkozások, arcfestés, vetélkedők, sportprogramok erdei környezetben.
A tábor bentlakásos, napi ötszöri étkezést biztosítunk.
Helyszín: Sziágyi Erdei Iskola
Részletek, jelentkezés: Mihály Bernadett: telefon: 30/901-8620
E-mailmihaly.bernadett@sefag.hu
Honlap:www.sziagyisuli.hu

 

Erdőgazdálkodási ismereteket átadó tábor a Sziágyi Erdészeti Erdei iskolában Belső-Somogyban

Belső-Somogy természeti környezetének, növény- és állatvilágának, erdőgazdálkodásának megismerése térképi és terepi tájékozódás alkalmazásával. 10 év feletti gyermekek részére tantermi oktatással és erdei gyakorlattal.
A tábor bentlakásos, napi ötszöri étkezést biztosítunk.
Helyszín: Sziágyi Erdei Iskola
Részletek, jelentkezés: Mihály Bernadett: telefon: 30/901-8620
E-mailmihaly.bernadett@sefag.hu
Honlap: www.sziagyisuli.hu

 

Amiről az erdő fái mesélnek - erdei tábor környezet- és természetismereti programmal Belső-Somogyban

A bentlakásos tábor 3 napos, környezet- és természetismereti programmal 10 év alatti gyermekek részére. Belső-Somogy természeti környezetének, növény- és állatvilágának megismerése oktatással és erdei sétával.
A táborban napi ötszöri étkezést biztosítunk.
Helyszín: Sziágyi Erdészeti Erdei Iskola
Részletek, jelentkezés: Mihály Bernadett: telefon: 30/901-8620
E-mailmihaly.bernadett@sefag.hu
Honlap:www.sziagyisuli.hu

 

Erdei Manók Tábora

Helyszín: Cseresznyéskert Erdei Iskola, Paks

Táborvezető: Cselenkó Erika

Cseresznyéskert nyári táborA 6-12 éves korosztályt várjuk egy vidám nyári táborozásra a megújult Cseresznyéskert Erdei Iskolába! Játékok, vetélkedők, kézműves foglalkozások, strandolás, kirándulások, rengeteg móka,  kaland és kacagás vár ismét a cseresznyési meseerdőben a nyári táborban!

Részvételi díj: 18.000 Ft/fő/hét, mely tartalmazza a napi ötszöri étkezést, szállást, belépőket, kirándulások, utazások költségét, anyagköltséget. Testvérkedvezménnyel, a második gyermeknek 16.000 Ft/hét a részvételi díj! 

Jelentkezni személyesen a Csengey Dénes Kulturális Központban, telefonon (75/830-350, 75/830-354) vagy e-mailen (info@paksivmk.hu) lehetséges június 20-ig.

 

Hömbölgő tábor, Szenna

Június 16-20. között nyári napközis táborba invitálják a gyerekeket a Szennai Skanzenbe. Színes és izgalmas programok sora vár a résztvevőkre egész héten: népi játékok, vetélkedők, pajta mozi, hangszerkészítés, kirándulás, kézműves programok, zene és természetesen hömbölgés a szennai dombról.

Ha szeretnék gyermeküket friss levegőn tudni, szeretnék, ha kalandok részese lenne, ha kedvére játszhatna, akkor a gyermeknek a Szennai Hömbölgő táborban a helye!

A minőségről és aktív programokról a Zselic Művészeti Iskola pedagógusai és a Szennai Skanzen munkatársai gondoskodnak.

A táborra jelentkezni a szennaitabor.blogspot.hu oldalon lehet.

 

 

Reméljük, sikerült megtalálnod a számodra ideális nyári tábort!

Nyári táborok 2015-ben a Dél-Dunántúlon, itt a helyed!

GalériaÖkoklaszter
(14 kép)2 »
8 »
47 »
35 »
49 »
1 »
62 »
46 »
3 »
5 »
38 »
6 »
4 »
50 »
54 »
55 »
56 »
60 »
7 »
40 »
48 »
67 »
69 »
86 »
87 »
70 »
84 »
90 »
83 »
105 »
72 »
73 »
76 »
82 »
81 »
77 »
103 »
98 »
78 »
85 »
91 »
108 »
89 »
92 »
97 »
104 »
102 »
100 »
101 »
94 »
99 »
71 »
96 »
106 »
107 »

Térkép

tovább »

Eseménynaptár

  2023 Augusztus  
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
  2023 Szeptember  
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
  2023 Október  
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
  2023 November  
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
  2023 December  
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  2024 Január  
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
  2024 Február  
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
  2024 Március  
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  2024 Április  
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
  2024 Május  
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
  2024 Június  
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
  2024 Július  
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
  2024 Augusztus  
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
  2024 Szeptember  
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
  2024 Október  
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
  2024 November  
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
  2024 December  
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
  2025 Január  
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
  2025 Február  
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
  2025 Március  
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
  2025 Április  
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
  2025 Május  
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
  2025 Június  
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
  2025 Július
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

tovább »

Galéria

 
 

tovább »